Cedant arma togae, concedat laurea linguae
Armele sa cedeze togei, laurii elocvenţei !

Cicero
ONORARII
english version

Onorariile practicate de C.I.A "Victor Marcusohn" se stabilesc de comun acord cu clientul, īn raport de dificultatea, amploarea si durata aproximativa a cazului. Onorariile se determina si se prevad īn cadrul contractului de asistenta juridica, īnainte de īnceperea activitatii juridice respective.


C.I.A "Victor Marcusohn" practica urmatoarele tipuri de onorarii:
  • Onorariu fix (forfetar): consta īntr-o suma fixa stabilita la īncheierea contractului de asistenta juridica, īn functie de serviciile profesionale oferite clientului. Onorariul fix se datoreaza indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale.
  • Onorariu orar: consta īntr-o suma fixa de unitati monetare stabilite pe ora de lucru, cuvenita pentru fiecare ora de servicii profesionale prestate clientului. Onorariul orar se datoreaza indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale.
  • Onorariu de succes: consta īntr-o suma fixa sau variabila stabilita pentru atingerea unui anumit rezultat. Se convine cu titlu complementar, pe lānga onorariul fix sau cel orar, īn functie de rezultat sau de serviciul furnizat.

Īn functie de cerintele clientilor, exista posibilitatea combinarii celor trei tipuri de onorarii practicate de Cabinetul Individual de Avocatura "Victor Marcusohn".
Mentionam ca oferim abonamente lunare, la onorarii preferentiale pentru clientii nostri fideli.