Cedant arma togae, concedat laurea linguae
Armele sa cedeze togei, laurii elocvenţei !

Cicero
TESTIMONIALE
english version

"Dl. Avocat Victor Marcusohn a acordat consultanţă juridică filialei din Bucureşti a societăţii noastre. Întotdeauna ne-a depăşit toate aşteptările din punct de vedere al calităţii muncii prestate, oferindu-ne o viziune asupra pieţei legale din România pe care altminteri nu am fi avut-o. Victor se simte în largul său în cadrul unor echipe de lucru multinaţionale, oferind cele mai bune soluţii atât din punct de vedere al cadrului legal intern cât şi international. Victor este o persoană extrem de muncitoare şi un foarte bun coleg, care însă ştie să îşi păstreze întotdeauna simţul umorului. Îi port cel mai adând respect, atât pe plan profesional, cât şi uman".
Dr. Richard Ellis (SUA)
Director General Advanced Waste Management Systems"Am avut plăcerea de a colabora cu domnul Marcusohn. Trebuie să evidenţiez excelenta comunicare pe care am avut-o cu domnia sa pe întreaga perioadă pentru care am colaborat, obţinând întotdeauna cele mai prompte şi eficiente răspunsuri. Cel mai important aspect este că munca sa a contribuit în mod decisiv în obţinerea unor rezultate excelente în cadrul colaborării pe care am avut-o".
Dr. Letitia A. Bourges (Italia)
Secretar General al Consiliului European de Drept Rural"Victor a avut o contribuţie decisivă la organizarea perfectă a unei conferinţe internaţionale de drept agrar".
Donald Rennie (Scoţia)
Fost-preşedinte al Consiliului European de Drept Rural