Logo

DREPT PENAL

DREPT COMERCIAL

DREPT CIVIL

Cabinetul individual de avocatura “Victor Marcusohn" a luat fiinţă în urma experienţei acumulate de-a lungul a peste 15 ani de practică în domeniul juridic din România de către avocatul coordonator, dr. Victor Marcusohn, care este, de asemenea, şi un reputat cadru didactic universitar.
Aparut în luna septembrie 2008, pe piata de specialitate din România, Cabinetul Individual de Avocatura “Victor Marcusohn" ofera o gama variata de servicii juridice, la standarde internaţionale, adaptate cerintelor si în spiritul maximei satisfaceri a clientilor.
Punem preţ, în mod special, pe relaţia avocat-client, în sensul că cel puţin unul dintre avocaţii parteneri sau avocaţii cu experienţă din cadrul Cabinetului este familiarizat cu speţa fiecărui client.
Ne propunem o maniera de lucru moderna, bazata pe maximizarea calitatii, în conditiile prestarii unor onorarii accesibile pentru toate categoriile de clienti.
Garantul succesului este rezultatul profesionalismului, experientei si dedicatiei profesionale ale avocatilor ce îsi desfasoara activitatea în cadrul acestui Cabinet. Întrucât un avocat cu experienţă este întotdeauna accesibil, fiecare din clienţii noştri sunt ţinuţi la curent cu modul de desfăşurare al cazului său, acesta fiind tratat cu maximum de seriozitate până la finalizare.
Activitatea noastra este bazata pe principiile legalitatii, libertatii si independentei, în scopul promovarii si apararii drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale clientilor nostrii. Asiguram, în cadrul relatiilor profesionale, maximum de onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate si confidentialitate.

EnglishRomania